Simona Halep, despre Cori Gauff: În curând va câştiga un turneu de Grand Slam

Jucătoarea din America de doar 15 ani, Cori Gauff, a impresionat-o şi pe Simona Halep (28 de ani, nr. 2 WTA). Fostul lider mondial a vorbit despre sportiva din Statele Unite ale Americii, despre care spune că în cel mai scurt timp va câştiga un turneu de Grand Slam.

145 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, despre Cori Gauff: În curând va câştiga un turneu de Grand Slam

Simona Halep, despre Cori Gauff: În curând va câştiga un turneu de Grand Slam

"Este un mix interesant aici o jucătoare de 15 ani care reuşeşte să câştige meciuri într-un turneu de Grand Slam şi face totul să pară atât de uşor.

Ceea ce face Coco Gauff în acest moment este un lucru impresionant. Sunt convinsă că o să aibă şi mai mult încredere în ea şi, în curând, va fi capabilă să câştige unul dintre aceste turnee mari (n.red. - Grand Slam)", a spus Simona Halep, potrivit site-ului https://www.tennisworldusa.org/.

Cori Gauff este pe locul 51 în ierarhia WTA şi a câştigat, până acum, din tenis, 251.518 dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici