Simona Halep nu s-a retras de la US Open

  • Simona Halep face parte din tabloul principal de la US Open
  • US Open se va desfăşura în perioada 31 august - 12 septembrie
  • Simona Halep a jucat ultimul meci oficial pe 22 februarie, când a câştigat finala turneului de la Dubai
363 afișări
Imaginea articolului  Simona Halep nu s-a retras de la US Open

Profimedia

 

Simona Halep şi-a confirmat prezenţa la US Open .. prin tăcere. Fostul lider mondial avea deja locul asigurat pe tabloul principal datorită poziţiei în clasamentul WTA. Simona Halep nu s-a retras, aşa cum au făcut-o duminică Bianca Andreescu şi Elina Svitolina. Cu toate acestea, Halep poate să anunţe că nu va juca la US Open, în săptămâna premergătoare competiţiei. US Open este programat în perioada 31 august - 12 septembrie. 

Simona Halep a refuzat să participe la turneul de la Palermo din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus. Numărul 2 WTA urmează să joace la Praga, dacă nu va alege să se retragă şi de aici. Turneul din Cehia e programat în perioada 10-16 august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici