Simona Halep o întâlneşte pe Alize Cornet în primul tur la Madrid

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va juca împotriva sportivei franceze Alize Cornet, numărul 28 mondial, în primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 4.185.405 euro, informează wtatennis.com.

601 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o întâlneşte pe Alize Cornet în primul tur la Madrid

Simona Halep (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

Halep şi Alize Cornet au mai fost adversare până în prezent de trei ori, jucătoarea franceză impunându-se de două ori. Cele două sportive s-au întâlnit la Monterrey, în 2011, în primul tur, când a învins Cornet, scor 7-5, 6-1, în 2013 la Sofia în grupe, când Halep s-a impus cu 6-4, 6-4, şi în 2014 în runda inaugurală la Dubai, când românca a abandonat la scorul de 6-1, 1-1.

Principala favorită de la Madrid, americanca Serena Williams, o va întâlni pe compatrioata sa Madison Brengle.

Pe aceeaşi parte a tabloului cu Simona Halep va evolua şi ocupanta locului 3 mondial, sportiva rusă Maria Şarapova, împotriva jucătoarei elveţiene Timea Bacsinsky. Astfel, este imposibil Halep şi Şarapova să ajungă să fie adversare în finala turneului. Dacă vor trece de primele tururi, cele două ar putea fi însă adversare în semifinale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici