Steaua a obţinut prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, scor 4-0 cu CS Mioveni

Formaţia Steaua Bucureşti a obţinut prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, după ce a învins, duminică, la Constanţa, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa CS Mioveni, în etapa a doua.

308 afișări
Imaginea articolului Steaua a obţinut prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, scor 4-0 cu CS Mioveni

Steaua a obţinut prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, scor 4-0 cu CS Mioveni

Golurile au fost marcate de Tatu '45, Costea '63, Tănase '77 şi Rusescu '87.

Leandro Tatu a deschis scorul pentru Steaua în minutul 45, după ce a preluat un balon de pe dreapta în mijlocul careului, s-a întors şi a şutat violent sub bară de la 14 metri.

Mihai Costea, aflat la debutul la Steaua, a majorat scorul în minutul 63, când a marcat de la aproximativ trei metri după o pasă de pe stânga de la Iasmin Latovlevici.

Cristian Tănase şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 77, când a primit o pasă de la Brandan şi, scăpat singur cu Hăisan, a marcat cu un lob.

Raul Rusescu a marcat ultimul gol al meciului, în minutul 87, cu un şut plasat de la 11 metri, după un un-doi cu Mihai Costea.

În minutul 89, Mihai Răduţ, intrat pe teren în minutul 85, a fost eliminat deoarece l-a lovit intenţionat cu piciorul pe Voicu.

La începutul meciului, Steaua a ratat un penalti prin Cristian Tănase, acordat de arbitrul Istvan Kovacs, după un fault al lui Hăisan asupra lui Tatu.

Steaua: Tătăruşanu - G. Matei (Rusescu '77), Galamaz, Iliev, Latovlevici - Nicoliţă, Bourceanu, Brandan, Tănase (Răduţ '85) - Tatu (Nikolici '80), M. Costea. Antrenor: Roni Levi

CS Mioveni: Hăisan - Voicu, Olteanu, Miulescu, Crăciun (Neagu '51) - Enache, Mărgăritescu, Naidin - Dică (Neaga '67) - Dina (Ayza '78), Tănasă. Antrenor: Ionuţ Popa

Cartonaşe galbene: Bourceanu '37, Iliev '38, Tănase '73 / Hăisan '6, Dina '39, Mărgăritescu '49, Tănasă '69, Miulescu '71

Cartonaş roşu: Răduţ '89

Arbitri: Istvan Kovacs - Adrian Ghinguleac, Stelian Slabu - Dragoş Teodor

Observatori: Dan Petrescu, Romică Chihaia

Supervizor: Alexandru Boc

La Steaua au debutat Alex Bourceanu şi Mihai Costea.

Bănel Nicoliţă a jucat meciul 200 în Liga I.

Steaua a disputat meciul cu CS Mioveni pe Stadionul Farul din Constanţa, deoarece are terenul suspendat după incidentele de la finala Cupei României.

La meci au asistat aproximativ 13.000 de spectatori.

În prima etapă, Steaua a remizat, scor 1-1, cu Voinţa Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici