STEAUA-CHELSEA: Care ar putea fi primul "11" aliniat de Benitez la Bucureşti

Antrenorul Rafael Benitez i-a menajat pe mijlocaşii Ramires şi Victor Moses, astfel că aceştia nu au făcut deplasarea cu lotul formaţiei Chelsea la Bucureşti, pentru meciul cu Steaua, la fel ca atacantul Demba Ba, fără drept de joc în Liga Europa, informează site-ul oficial al grupării engleze.

1420 afișări
Imaginea articolului STEAUA-CHELSEA: Care ar putea fi primul "11" aliniat de Benitez la Bucureşti

Rafael Benitez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Francezul a fost transferat în această iarnă de la Newcastle, echipă cu care a evoluat deja în Liga Europa.

Benitez a format un lot de 19 jucători pentru meciul cu Steaua, din optimile de finală ale Ligii Europa. Tânărul Nathan Ake, care a debutat la Chelsea în meciul cu Middlesbrough, din Cupa Angliei, a rămas şi el la Londra. Nici Oriol Romeu nu face parte din lot, fiind accidentat de mai mult timp.

Astfel, Benitez ar putea folosi joi următoarea echipă: Cech - Azpilicueta, B. Ivanovici, David Luiz, R. Bertrand - Obi Mikel, Lampard - Mata, Oscar, Hazard - F. Torres.

Delegaţia echipei Chelsea Londra a sosit, miercuri, în jurul orei 15.15, la Bucureşti, cu un avion al companiei British Airways, pentru meciul cu Steaua, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa.

La ora 18.30 este programată conferinţa de presă a grupării engleze, la Arena Naţională, iar de la 19.00 va avea loc antrenament oficial.

Echipa Steaua întâlneşte joi, pe Arena Naţională, formaţia Chelsea Londra, într-o partidă contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Returul va avea loc în 14 martie, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici