Torje: Sperăm să viseze Borcea la fel şi să tot câştigăm

Fotbalistul dinamovist Gabriel Torje a declarat, vineri, după victoria din meciul cu Gloria Bistriţa, scor 2-0, la finalul căruia preşedintele executiv Cristian Borcea a afirmat că a visat acest rezultat, că speră ca oficialul FC Dinamo să mai aibă astfel de vise după care să vină performanţe.

10 afișări
Imaginea articolului Torje: Sperăm să viseze Borcea la fel şi să tot câştigăm

Torje: Sperăm să viseze Borcea la fel şi să tot câştigăm (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Domnul Borcea a fost la noi şi înainte şi după meci. Sperăm să viseze Borcea la fel şi să tot câştigăm. E primul meci în care nu luăm gol. E o bucurie foarte mare, mai ales că e vorba de o victorie aici, la Bistriţa, unde multe echipe vor câştiga foarte greu, pentru că e o echipă valoroasă", a spus Torje.

Întrebat dacă Dinamo este mai aproape de lupta pentru titlu datorită victoriei cu Gloria Bistriţa, Torje a răspuns: "Este încă departe acest lucru pentru noi, dar jucând tot mai bine meci de meci vom avea şanse".

Jucătorul dinamovist a precizat că nu ştie nimic despre o eventuală plecare a sa la Galatasaray şi s-a declarat bucuros pentru noul mandat al tehnicianului Gheorghe Hagi la echipa din Istanbul. "Nu ştiu nimic, am citit şi eu în presă. Sunt bucuros pentru Hagi, că a reuşit să semneze cu o echipă atât de importantă, dar eu sunt încă la Dinamo, mă bucur de victorie şi sper să continuăm pe aceeaşi linie", a adăugat el.

Autorul golului de 2-0 din partida cu Gloria Bistriţa, Andrei Cristea, s-a declarat încântat de rezultat. "Mă bucur că am reuşit să înscriu şi că nu am primit gol. Trebuie să urmeze o calificare în Cupa României. Trebuie şi să avem un meci bun cu Gaz Metan", a spus Cristea.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci din cadrul etapei a XII-a din Liga I. Golurile echipei Dinamo au fost marcate de Dănciulescu '15 şi Andrei Cristea '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici