Torres: Manchester City nu este echipa potrivită pentru Kaka

Atacantul formaţiei Liverpool, Fernando Torres, a declarat că internaţionalul brazilian Kaka nu ar face o alegere inspirată dacă va decide să accepte oferta primită de la Manchester City, deoarece echipa antrenată de Mark Hughes nu este, în prezent, una destul de competitivă.

14 afișări
Imaginea articolului Torres: Manchester City nu este echipa potrivită pentru Kaka

Torres: Manchester City nu este echipa potrivită pentru Kaka

"Manchester City nu este echipa potrivită pentru Kaka. Serios vorbind, cum pot ei plăti 100 de milioane de lire sterline pentru Kaka? Marii jucători îşi doresc să câştige trofee, iar Manchester City nu este nici măcar în dispută pentru cucerirea de trofee în Anglia. Se zbat să rămână în Premier League sau să se ridice de la mijlocul clasamentului", a declarat Torres pentru Daily Mail.

Proprietarii miliardari ai clubului Manchester City oferă 120 de milioane de euro grupării AC Milan pentru jucătorul brazilian în vârstă de 26 de ani, care ar putea încasa un salariu săptămânal de 500.000 de lire sterline.

Torres a făcut o paralelă între situaţia de acum de la Manchester City şi ce s-a întâmplat la Chelsea Londra după preluarea clubului de către miliardarul rus Roman Abramovici: "Chelsea a ajuns în vârful clasamentului din Anglia când a început să transfere fotbalişti cu nume. Acum toată lumea îşi doreşte să joace pentru Chelsea, dar nu îşi dorea acest lucru atunci când Roman Abramovici abia sosise. Au construit o formaţie puternică şi abia apoi au început să aducă staruri".

Internaţionalul spaniol a adăugat că, în opinia sa, câştigarea de trofee este mult mai importantă decât banii în cariera unui fotbalist profesionist. "Imaginează-ţi că peste10 ani după ce te laşi de fotbal, te gândeşti în trecut şi observi că nu eşti în nicio poză, nu ai nicio medalie, niciun trofeu; este ca şi cum ai fi evoluat degeaba. Poate că ai o maşină fantastică, o casă mare, dar oare asta contează? Niciun jucător nu se uită în trecut şi spune: «Am câştigat mai mulţi bani»", a explicat Torres.

Oficialii grupării de pe San Siro i-au dat permisiunea lui Kaka să discute cu Manchester City, iar acesta va examina oferta în cursul zilei de luni înainte de a decide dacă doreşte să accepte transferul.

Cel mai bun fotbalist al lumii din 2007 se află la AC Milan din 2003 şi mai are contract cu gruparea lombardă până în 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici