UCI: Un tribunal independent pentru ciclism va fi înfiinţat înainte de sfârşitul anului 2015

Un tribunal antidoping care va judeca în primă instanţă cazurile cicliştilor va fi înfiinţat înainte de sfârşitul anului 2015, a anunţat Uniunea Ciclistă Internaţională (UCI).

52 afișări
Imaginea articolului UCI: Un tribunal independent pentru ciclism va fi înfiinţat înainte de sfârşitul anului 2015

UCI: Un tribunal independent pentru ciclism va fi înfiinţat înainte de sfârşitul anului 2015 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tribunalul independent va lua hotărâri în cazuri care în prezent sunt judecate de comisiile federaţiilor naţionale.

O parte a finanţării va fi asigurată de federaţiile în cauză, care se vor ocupa în continuare de cazurile de dopaj ale majorităţii sportivilor lor, aria de activitate a viitorului tribunal internaţional urmând să fie stabilită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici