Ultimul bilet spre Europa: Când se joacă meciurile de baraj pentru UEFA Europa Conference League

Liga Profesionistă de Fotbal a comunicat miercuri data desfăşurării meciurilor de baraj pentru stabilirea echipei ce va participa în sezonul viitor în competiţia UEFA Europa Conference League.

1008 afișări
Imaginea articolului Ultimul bilet spre Europa: Când se joacă meciurile de baraj pentru UEFA Europa Conference League

Ultimul bilet spre Europa: Când se joacă meciurile de baraj pentru UEFA Europa Conference League

Astfel, barajul dintre ocupantele locurilor 7 şi 8 din play-out, se va disputa miercuri, 26 mai, cu începere de la ora 18.30.

Barajul se va decide într-o singură manşă, programată pe terenul echipei mai bine clasate la finalul play-out-ului.

Câştigătoare va juca finala pentru locul de UEFA Europa Conference League, pe terenul ultimei formaţii calificate pentru un loc European, din play-off, în data de 30 mai 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici