Vasile Miriuţă duce la Minaur Baia Mare fotbalişti de la FCSB şi Rapid

  • Echipa de fotbal Minaur Baia Mare, ocupanta locului 2 în Liga a 3-a, Seria a 10-a, a anunţat luni pe site-ul oficial că a făcut mai multe transferuri
  • Printre transferuri se numără un fotbalist adus din Liga 1, de la FCSB, şi 3 din Liga a 2-a.
356 afișări
Imaginea articolului Vasile Miriuţă duce la Minaur Baia Mare fotbalişti de la FCSB şi Rapid

Vasile Miriuţă duce la Minaur Baia Mare fotbalişti de la FCSB şi Rapid

Minaur Baia Mare s-a reunit în cursul zilei de luni pentru începerea pregătirilor în vederea reluării campionatului, avându-l la timonă pe antrenorul băimărean Vasile Miriuţă, secondat de Vlad Ungureanu, antrenorii cu portarii Marius Marian şi Vasile Şleam şi preparatorul fizic Vlad Ţăran.

Băimărenii şi-au asigurat pentru această a doua parte de campionat serviciile a patru noi jucători. Aceştia sunt Denis Szep (FCSB), Alexandru Pop (FC Rapid Bucureşti), Bogdan Matei (AFC Turris-Oltul Turnu
Măgurele) şi Claudiu Vereş (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe), urmând ca în zilele următoare să se alăture lotului echipei şi alţi jucători, conform csminaur.ro.

Echipa se va pregăti local până la finele lunii, urmând ca în funcţie de evoluţia situaţiei pandemice să se efectueze un cantonament în Ungaria sau în ţară.

Obiectivul declarat al grupării băimărene este promovarea în Liga a 2-a, la finele acestui sezon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici