Vrei să mergi pe stadion la EURO? Iată ce condiţii trebuie să îndeplinişti pentru a vedea meciurile de pe Naţional Arena

  • Federaţia Română de Fotbal a anunţat regulile pe care fanii trebuie să le respecte la Euro 2020
  • Pe Naţional Arena vor avea loc 4 meciuri de la turneul final
  • România nu s-a calificat, însă joacă în această seară o partidă amicală cu Georgia
1126 afișări
Imaginea articolului Vrei să mergi pe stadion la EURO? Iată ce condiţii trebuie să îndeplinişti pentru a vedea meciurile de pe Naţional Arena

Vrei să mergi pe stadion la EURO? Iată ce condiţii trebuie să îndeplinişti pentru a vedea meciurile de pe Naţional Arena

Mai sunt mai puţin de 2 săptămâni până când va începe Campionatul European de Fotbal. Fanii vor avea ocazia să revină pe stadion, însă trebuie să respecte mai multe reguli stricte pentru acest lucru.

Ce reguli trebuie să respecte fanii care merg la meciuri?
 
Nu e uşor să intri pe stadion. În trecut aveai nevoie de bilet, acum îţi va trebui şi o brăţară care se obţine doar de la un centru medical acredit Euro.
 
Cum obţii brăţara?
 
Dacă ai vaccinul făcut şi au trecut mai bine de la 10 zile de la rapel, dacă ai un test PCR nu mai vechi de 72 de ore, dacă te-ai vindecat de Covid în urmă cu minim 15 zile şi maxim 90 de zile. Nu în ultimul rând, poţi face un test rapid la centrul medical cu maxim 24 de ore înainte de startul partidei. Dacă e negativ, poţi intra la meci.
 
România nu este calificată, însă ce partide vom putea să vedem la Bucureşti? 
 
Din păcate naţionala noastră nu e la Euro. Aşa că vom vedea trei meciuri din grupa C. Nu vom vedea şi favorita grupei, Olanda, deoarece capitala Amsterdam organizează şi ea partide la Euro. Al patrulea meci se anunţă cel mai interesant, cel din optimi. Deoarece vom vedea câştigătoarea grupei infernale din care fac parte campioana mondială, Franţa, campioana de la ultima ediţie de la Euro, Portugalia, şi Germania.
 
LISTĂ MECIURI EURO 2020 LA BUCUREŞTI
  • 13 iunie - Austria - Macedonia
  • 17 iunie - Ucraina - Macedonia
  • 21 iunie - Ucraina - Austria
  • 28 iunie - Optime de finală

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici