Wotte: Nu a fost un meci decis pe teren

Antrenorul Mark Wotte a declarat, duminică, că rezultatul partidei Diamo - Universitatea Craiova, scor 2-1 (2-1), din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I, nu a fost decis pe teren, cu referire la eroarea lui Augustus Constantin, care nu a acordat un penalti pentru oaspeţi.

15 afișări
Imaginea articolului Wotte: Nu a fost un meci decis pe teren

Wotte: Nu a fost un meci decis pe teren (Imagine: Bogdan Dănăescu/Mediafax Foto)

"Înainte de începerea meciului, arbitrul a venit la mine şi mi-a urat bun venit în România şi a fost, într-adevăr, un bun venit special. 99 la sută dintre cei care au văzut faza, ar fi văzut penalti şi cartonaş roşu, iar la 1-1 ne-ar fi fost mult mai uşor să jucăm. În momentul în care ai o asemnea discuţie, te aştepţi la altceva, dar s-a întâmplat cu totul invers. Dacă ar fi dat penalti şi eliminare, nu am fi pierdut meciul niciodată. Este o foarte mare ruşine că nu a fost un meci decis pe teren", a spus Wotte.

Mark Wotte a spus că adversarii au scăpat mai des pe contraatac în repriza secundă, pentu că echipa sa a fost nevoită să construiască pentru a încerca să marcheze golul egalizator. "Pot să dau vina pe jucătorii mei doar la primul gol. Am făcut tot posibiliul să revenim şi de la 2-1, tot ce ne-a stat în putinţă, dar e greu pe un asemenea teren. În repriza a doua, noi a trebuit să construim şi le-am dat mai mult ocazia să vină pe contraatac. Când ai 1-0 sau 2-0 e mai uşor să domini. Nouă ne-a fost, în schimb, mai greu pentru că a trebuit să construim pentru a putea egala", a menţionat tehnicianul olandez.

Formaţia Dinamo Bucureşti s-a impus, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), în faţa echipei Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I, în care oficialii grupării oaspete au acuzat neacordarea unei lovituri de pedeapsă la un fault comis de Moţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici