Care sunt cele mai periculoase ingrediente din cosmetice

Produsele cosmetice sunt, adesea, nişte „cocktailuri” de chimicale, cu acţiune nocivă asupra pielii noastre. Specialiştii susţin că la fabricarea acestor produse se adaugă diferite substanţe chimice pentru a le conferi aroma, culoarea sau consistenţa specifice.

314 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai periculoase ingrediente din cosmetice

Care sunt cele mai periculoase ingrediente din cosmetice (Imagine: Mediafax Foto)

Fondul de ten şi pudra, rimelul, cremele autobronzante sau oja sunt câteva dintre cele mai utilizate cosmetice cu acţiune posibil alergenică.

Citeşte mai multe despre substanţele periculoase din produsele cosmetice pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici