Mărul ameliorează efectele negative ale fumatului

Persoanele care mănâncă zilnic mere prezintă un risc scăzut de a se îmbolnăvi de cancer, boli de inimă şi infecţii. Mărul ar putea deveni noul peşte, susţin specialiştii în nutriţie citaţi de site-ul EmaxHealth, deoarece fructul are o serie de efecte benefice asupra organismului, din ce în ce mai multe.

173 afișări
Imaginea articolului Mărul ameliorează efectele negative ale fumatului

Mărul ameliorează efectele negative ale fumatului (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Potrivit unui studiu realizat de oamenii de ştiinţă de la Universitatea Cornell, mărul previne cancerul. Astfel, susţin specialiştii, fitochimicalele conţinute de mere previn cancerul mamar, după cum au demonstrat testele pe cobai. Autorul studiului, Rui Hai Lui, spune că femeile care mănâncă un măr pe zi prezintă un risc scăzut de a se îmbolnăvi de cancer mamar.

Citeşte mai multe despre efectele benefice ale mărului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici