Soluţii pentru încetinirea procesului de îmbătrânire

Cu toţii suntem sortiţi necruţătorului proces de îmbătrânire, nu îl putem stopa în totalitate, nu ne putem sustrage naturii umane. Ce putem face este să îl încetinim, să îl amânăm, să trăim ca şi când am fi cu 10 ani mai tineri.

494 afișări
Imaginea articolului Soluţii pentru încetinirea procesului de îmbătrânire

Soluţii pentru încetinirea procesului de îmbătrânire (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Iată câteva soluţii:

1. Mănâncă zilnic cel puţin 5 porţii de crudităţi. O porţie înseamnă jumătate de ceaşcă de fructe şi legume tăiate, un fruct de mărime mijlocie sau 170 g de suc proaspăt.

2. Variază, nu consuma zilnic acelaşi soi de fructe sau legume. Oamenii de ştiinţă nu au reusit să descopere care dintre acestea au cel mai puternic efect protector, care este cel mai eficient pentru anumite afectiuni, aşa că nu strică să le încerci pe toate.

Citeşte mai multe sfaturi pentru încetinirea procesului de îmbătrânire pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici