Ambulanţă trimisă să preia o pacientă, blocată în zăpadă. O şenilată a plecat în sprijin

O autospecială a SMURD Vaslui, solicitată în localitatea Zăpodeni pentru a prelua o femeie în stare de inconştienţă, a derapat şi a rămas blocată în zăpadă. În sprijin a fost trimisă o şenilată.

188 afișări
Imaginea articolului Ambulanţă trimisă să preia o pacientă, blocată în zăpadă. O şenilată a plecat în sprijin

Vaslui: Ambulanţă trimisă să preia o pacientă, blocată în zăpadă. O şenilată a plecat în sprijin

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui, Cristian Lapa, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o ambulanţă de terapie intensivă care aparţine SMURD a fost solicitată în localitatea Zăpodeni, pentru a prelua o femeie în vârstă de 64 de ani, aflată în stare de inconştienţă.

Din cauza zăpezii, ambulanţa a derapat şi a rămas blocată în zăpadă, în timp ce echipajul medical a pornit pe jos către caz.

„Este o distanţă de aproximativ un kilometru până la casa respectivă de unde nu se mai poate înainta. Ambulanţa TIM nu a putut intra pe uliţa respectivă. Zăpada este mare şi derapează. Femeia este inconştientă, se bănuieşte că este în comă. A fost trimisă şenilata care acum este pe drum”, a declarat Lapa.

Potrivit acestuia, Primăria a trimis în zonă un buldoexcavator şi se încearcă înlăturarea zăpezii.

Femeia este supraponderală, având aproximativ 120 de kilograme, iar rudele au refuzat transportul ei până la ambulanţă cu o căruţă sau buldoexcavatorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici