VIDEO  Spectacolul vulcanului Fagradalsfjall: oamenii s-au adunat ca la picnic să vadă lavă incandescentă

Turiştii s-au adunat ca la picnic în jurul vulcanului Fagradalsfjall, aflat la aproximativ 32 de kilometri de capitala islandeză Reykjavik, care oferă o privelişte impresionantă.

218 afișări
Imaginea articolului Spectacolul vulcanului Fagradalsfjall: oamenii s-au adunat ca la picnic să vadă lavă incandescentă

Sute de oameni s-au adunat la o distanţă relativ apropiată, pentru a vedea mai bine „valurile” de lavă şi „râuri” de rocă incandescentă, creând un peisaj vulcanic.

Oficiul meteorologic islandez (IMO) a prezis încă condiţii favorabile de vânt şi vreme pentru observarea vulcanului, dar a adăugat un avertisment privind gazele periculoase, noi crăpături şi fluxurile de lavă care se mişcă rapid.

Anul trecut, o erupţie similară din aceeaşi falie a durat 6 luni, după câteva zile de activitate seismică intensă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici