Trump îl felicită pe Putin pentru respingerea propunerii de expulzare a diplomaţilor americani

Donald Trump, preşedintele ales al SUA, l-a felicitat pe preşedintele rus, Vladimir Putin, pentru decizia de a respinge propunerea de expulzare a diplomaţilor americani, aşteptând instalarea noului lider de la Casa Albă pentru a relansa relaţiile ruso-americane, informează The Guardian.

2689 afișări
Imaginea articolului Trump îl felicită pe Putin pentru respingerea propunerii de expulzare a diplomaţilor americani

Trump îl felicită pe Putin pentru respingerea propunerii de expulzare a diplomaţilor americani (Imagine: Hepta / Mediafax Arhiva Foto)

Donald Trump a lăudat modul în care preşedintele rus a a decis să nu aprobe cererea Ministerului rus de Externe de expulzare a 35 de diplomaţi americani, argumentând că aşteaptă instalarea Administraţiei Donald Trump, la Washington.

Donald Trump l-a catalogat pe Vladimir Putin, în postarea sa de pe reţeaua de socializare Twitter, ca fiind o persoană extrem de inteligentă.

Rusia va stabili măsuri de relansare a relaţiilor cu Statele Unite în funcţie de linia politică a viitorului preşedinte american, Donald Trump, a subliniat Putin. Donald Trump, criticat pentru presupusa simpatie pentru Vladimir Putin, va fi instalat în funcţia de preşedinte al SUA pe 20 ianuarie.

Statele Unite au anunţat, joi seară, expulzarea a 35 de diplomaţi ruşi, închiderea a două misiuni diplomatice ruse, precum şi sancţiuni vizând oficiali şi entităţi de pe teritoriul Rusiei, pe fondul tensiunilor dintre Washington şi Moscova după ingerinţele ruse în campania electorală americană.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici