Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

127 afișări

Cine ar urma să facă parte din Guvernul PSD, dacă moţiunea de cenzură trece. Posibil premier: Florin Georgescu

Liviu Dragnea îşi pregăteşte noul Executiv. Potrivit unor surse politice, liderul PSD a făcut deja o listă cu cei care vor face parte din noul Executiv. Florin Georgescu este propunerea pentru premier, în timp ce Teodorovici ar putea ajunge la Finanţe, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Cel mai slab leu din ultimii cinci ani

Banca Naţională a României a afişat marţi o cotaţie oficială de 4.5957 lei/euro, un record al ultimilor aproape cinci ani, pe fondul tensiunilor politice, dar şi al unor influenţe internaţionale.

ÎCCJ aşteaptă extrădarea lui Sebastian Ghiţă pentru ultimul cuvânt în dosarul cu Iulian Bădescu

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a stabilit marţi un nou termen pentru 19 septembrie în dosarul în care Sebastian Ghiţă e judecat alături de fostul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, pentru a-i da posibilitatea fostului deputat să-şi exprime ultimul cuvânt în persoană, la instanţă.

Prima şedinţă de Guvern după declanşarea crizei politice, convocată astăzi, AMÂNATĂ

Şedinţa de Guvern, ce urma să aibă loc marţi, la ora 12.00, a fost reprogramată pentru joi, după moţiunea de cenzură, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu.

Jose Mourinho, fost antrenor al Real Madrid, acuzat în Spania de fraudă fiscală, la fel ca Cristiano Ronaldo

Antrenorul echipei Manchester United, Jose Mourinho, este acuzat de procurii spanioli că a fraudat fiscul cu 3,3 milioane de euro, în perioada în care a pregătit-o pe Real Madrid, informează Reuters.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici