24 de angajaţi ai Spitalului Municipal Rădăuţi, infectaţi cu noul coronavirus

  • 24 de medici, asistente şi infirmiere de la spitalul din Rădăuţi, de la UPU, Chirurgie şi ATI sunt infectate
  • Potrivit managerului unităţii medicale toţi cei confirmaţi sunt asimptomatici
469 afișări
Imaginea articolului 24 de angajaţi ai Spitalului Municipal Rădăuţi, infectaţi cu noul coronavirus

24 de angajaţi ai Spitalului Municipal Rădăuţi, infectaţi cu noul coronavirus

Cadrele medicale de la Spitalul Municipal Rădăuţi au fost testate pentru infecţia cu noul coronavirus, iar 24 dintre acestea au fost confirmate pozitiv. 
 
"Din cei 600 de colegi pe care îi am în momentul de faţă la Spitalul Municipal Rădăuţi, un număr de 24 care ne-a fost confirmat nu pune în pericol desfăşurarea activităţii medicale, raportat la secţii şi compartimente. În continuare Spitalul Municipal Rădăuţi îşi va desfăşura activitatea pe toate secţiile şi compartimentele ", a declarat pentru Mediafax Traian Andronache, managerul Spitalului din Rădăuţi.
 
Potrivit sursei citate, unul dintre cei 24 este angajat al Compartimentului de Primiri Urgenţe şi nu este cadru medical. Restul celor confirmaţi sunt din clinicile de Chirurgie şi ATI, iar cei mai mulţi sunt asistenţi şi infirmieri. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici