Angela Merkel spune că, până în octombrie, toţi locuitorii Germaniei vor fi vaccinaţi

  • Merkel crede că toţi germanii vor primi vaccin până în octombrie.
  • Guvernul Germaniei a criticat mersul lent al campaniei de vaccinare.
  • 1,93 de mil. de germani s-au vaccinat până acum în Germania.
14316 afișări
Imaginea articolului Angela Merkel spune că, până în octombrie, toţi locuitorii Germaniei vor fi vaccinaţi

Angela Merkel spune că, până în octombrie, toţi locuitorii Germaniei vor fi vaccinaţi

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, estimează că toţi locuitorii ţării au şansa de a primi cel puţin o doză de vaccin până în octombrie.
Guvernul a criticat mersul lent al campaniei de vaccinare, dar cu toate astea, circa 1,93 din cei 83 de milioane de germani au primit prima doză de ser anti-Covid-19 până duminica trecută. 
 
„Luptăm cu încredere pentru aceste vaccinuri. Până la finalul celui de-al treilea trimestru vom putea face ofertă pentru toţi locuitorii. Cred că e un mesaj important. Singurul risc pe care îl avem acum este mutaţia din Marea Britanie şi Africa de Sud care ar putea fi primejdios pentru planurile noastre, deoarece acestea sunt virusuri mult mai agresive”, a declarat Angela Merkel, cancelarul Germaniei.
 
Până în prezent, UE a aprobat doar vaccinurile produse de Pfizer-BioNTech, AstraZeneca şi Moderna.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici