Pacienţii COVID-19, de la Terapie Intensivă, îşi iau rămas-bun de la cei dragi online, prin Zoom sau Skype

  • O fotografie postată pe Twitter a devenit virală
  • Postarea a strâns 115.000 de aprecieri şi 27.000 de share-uri
  • În fotografie se pot vedea staţiile iPad pregătite pentru pacienţii de la terapie intensivă
  • Câţiva americani care au trecut prin asemenea despărţiri au decis să doneze spitalelor tablete
1235 afișări
Imaginea articolului Pacienţii COVID-19, de la Terapie Intensivă, îşi iau rămas-bun de la cei dragi online, prin Zoom sau Skype

Pacienţii COVID-19, de la Terapie Intensivă, îşi iau rămas-bun de la cei dragi online, prin Zoom sau Skype

Am să îţi spun o veste tristă: spitalele din Statele Unite ale Americii cumpără iPad-uri pentru pacienţii COVID-19 în stare gravă, de la Terapie Intensivă. Cu ajutorul tabletelor, pe Zoom sau Skype, pacienţii îşi iau rămas bun de la cei dragi.

La început, tabletele au avut rolul de a ajuta pacienţii să păstreze legătura cu familiile lor, deoarece s-a considerat că vizitele la spital sunt un risc inutil.

Însă, din cauza evoluţiei dramatice din spitale, acestea au un nou rol, de a ajuta familiile să îşi ia rămas bun.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici