Trump le cere experţilor să dezvolte un vaccin pentru coronavirus cât mai repede. Termenul propus de preşedintele SUA

Donald Trump i-a îndemnat pe experţii din domeniul farmaceutic să dezvolte un vaccin pentru coronavirus în termen de „câteva luni”, după ce numărul deceselor a ajuns la 6 în SUA, scrie Daily Mail.

2749 afișări
Imaginea articolului Trump le cere experţilor să dezvolte un vaccin pentru coronavirus cât mai repede. Termenul propus de preşedintele SUA

Sursa: Hepta

Imedit, însă, Trump a fost avertizat de consilierul său pe probleme de sănătate, dr. Tony Fauci, că i-a spus de mai multe ori că acest lucru va dura cel puţin un an.

„Lucrăm din greu pentru a accelera procesul de dezvoltare a unui vaccin. De asemenea, ne îndreptăm cu viteză maximă pentru a dezvolta o terapie, astfel încât să putem ajuta oamenii să se recupereze cât mai repede posibil”, a spus Trump în timpul unei reuniuni cu directorii a 10 companii din domeniile farmaceutic şi bio-tehnologiei.

Experţii i-au răspuns că un vaccin ar putea ajunge la stadiul de testare pe oameni în câteva luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici