Un bebeluş de şase săptămâni a decedat în Regatul Unit după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

  • Un bebeluş de şase săptămâni a decedat în Regatul Unit după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus
  • Decesul face parte dintr-un şir lung de victime făcute de coronavirus în Regat
  • Măsurile restrictive vor rămâne valabile în Wales
148 afișări
Imaginea articolului Un bebeluş de şase săptămâni a decedat în Regatul Unit după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Sursa foto: profimedia

Un bebeluş de şase săptămâni se numără printre ultimele victime ale coronavirusului în Regatul Unit al Marii Britanii. Alte 332 de persoane au murit după ce au fost testate pozitiv cu noul coronavirus în spitalele din Anglia. Numărul deceselor confirmate atinge cifra de 22.764 de persoane.

Cel mai în vârstă pacient avea 103 ani, iar 22 din cei 332 cu vârste cuprinse între 40 şi 96 de ani nu aveau alte probleme de sănătate. Numărul deceselor care au implicat COVID-19 înregistrate în Marea Britanie este acum de 33.021, potrivit Oficiului Naţional de Statistică.

Primul Ministru Boris Johnson a anunţat condiţiile pentru uşurarea restricţiilor dar liderii guvernelor galeze şi scoţiene au anunţat reguli uşor diferite. Ţara Galilor a anunţat că va menţine starea de urgenţă pentru încă trei săptămâni pentru a evita revenirea virusului, relatează Sky News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici