Varianta braziliană a coronavirusului, identificată la un vârstnic din Palermo complet imunizat. Ce vaccin primise

  • Varianta braziliană a COVID-19 a fost identificată la un vârstnic din Palermo, Italia.
  • Bătrânul primise ambele doze de vaccin.
6733 afișări
Imaginea articolului Varianta braziliană a coronavirusului, identificată la un vârstnic din Palermo complet imunizat. Ce vaccin primise

Varianta braziliană a coronavirusului, identificată la un vârstnic din Palermo complet imunizat. Ce vaccin primise

Unitatea de virologie a spitalului Villa Sofia - Cervello din Palermo a anunţat, conform agenţiei ANSA, că a identificat varianta braziliană P.1 la un pacient care primise ambele doze de vaccin.

Bărbatul de 83 de ani, imunizat cu Pfizer, a ajuns de urgenţă la spital, la câteva zile după ce primise a doua doză de vaccin, acuzând „simptome respiratorii şi intestinale semnificative”.

A fost internat de urgenţă, iar după secvenţierea probelor, virologii din Palermo au identificat tulpina braziliană a coronavirusului.

Acum, pacientul primeşte tratament pentru nmenţinerea funcţiilor vitale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici