Ai Aleph News. Bucură-te de el!

  • Îl vezi în orice moment sau situaţie
  • Unde îl găseşti pe televizor?
  • Aleph News e cu tine pe mobil şi online
490 afișări

Ai Aleph News. E mereu cu tine, fără să te oprească din ceea ce ai de făcut. Ştirile care te interesează vin la tine în fiecare moment al zilei. În funcţie de locul şi situaţia în care te afli, poţi vedea Aleph News folosind tehnologiile la îndemână.

Acasă. Pe telecomanda TV, Aleph News se regăseşte, în funcţie de furnizorul tău de cablu, la următoarele poziţii: 251 (Telekom), 57 (Next Gen), 120 (Orange), 407 (Vodafone), 204 (Ines). Dacă eşti abonat RCS-RDS, ai Aleph News la poziţia 131, 172 sau 185, în funcţie de abonamentul tău sau de zona geografică.

La birou. Poţi accesa Aleph News la adresa alephnews.ro , de pe orice computer, laptop sau tabletă. Eşti fan al reţelelor sociale? Perfect, Aleph News te urmează în comunitatea ta pe Facebook, Instagram sau YouTube! 

În mişcare. Fie că eşti în trafic, la o cafea în oraş sau în plină natură, Aleph News te însoţeşte oriunde mergi. E disponibil pe smartphone, în format vertical 9:16. Îl accesezi prin site sau prin reţeaua ta socială preferată.

Oricare ar fi situaţia sau dispozitivul disponibil, în fiecare clipă ai Aleph News. Bucură-te de el!  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici