CI va difuza un documentar exclusiv despre cea mai mare închisoare de femei din Europa, Holloway

Crime + Investigation (CI) va difuza în premieră pe 22 august (22:00) "Deţinutele de la Holloway", un documentar exclusiv despre cea mai mare închisoare de femei din Europa, Holloway, care şi-a închis porţile în vara acestui an, după 165 de ani de funcţionare, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

371 afișări
Imaginea articolului CI va difuza un documentar exclusiv despre cea mai mare închisoare de femei din Europa, Holloway

CI va difuza un documentar exclusiv despre cea mai mare închisoare de femei din Europa, Holloway (Imagine Adrian Stoicoviciu / Mediafax Foto)

Documentarul "Deţinutele de la Holloway/ Holloway: Women Behind Bars" este prezentat de renumitul profesor criminalist David Wilson, fost director al închisorii, care investighează extraordinara poveste a penitenciarului încă de la începuturi şi face profilul câtorva dintre "locatarele" sale.

De la înfiinţarea sa în 1852, penitenciarul londonez a fost renumit pentru deţinutele infame închise aici. Folosind imagini de arhivă, reconstituiri şi mărturii ale unor experţi, documentarul aruncă o privire asupra acestora, dincolo de numele lor, şi asupra închisorii care le-a găzduit. Unele dintre acestea sunt Amelia Sach şi Annie Walters, criminalele notorii din epoca victoriana, prizonierele politice Emmeline Pankhurst şi Diane Mitford şi criminale în serie Myra Hindley şi Rose West.

Profesorul David Wilson urmăreşte modul în care închisoarea s-a transformat de-a lungul anilor, examinează crimele deţinutelor şi discută cu cei care au experimentat din plin viaţa în cadrul închisorii Holloway.

Documentarul "Deţinutele de la Holloway" va fi difuzat în premieră de televiziunea Crime + Investigation luni, 22 august, de la ora 22:00.

Un trailer (fără subtitrate) poate fi vizionat AICI

Crime + Investigation deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea Crime + Investigation este disponibilă prin UPC, Telekom, DCS şi Orange TV.

A+E Networks UK este un joint venture între A+E Networks şi Sky. Portofoliul său include televiziuni factuale şi de divertisment inovative şi de înaltă calitate, precum History, History HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime + Investigation, Crime + Investigation HD şi H2. A+E Networks UK a fost lansat în noiembrie 1995 şi operează în prezent 18 televiziuni, cu 121 milioane de abonaţi, transmise în 45 de milioane de locuinţe din 90 de ţări, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici