"Comedia ţine la tineri", la Teatrul de Comedie

Proiectul "Comedia ţine la tineri", aflat la cea de-a IV-a ediţie, care prezintă spectacolele de debut ale unei noi promoţii de regizori, actori şi scenografi, va avea loc între 23 şi 31 octombrie, la Teatrul de Comedie.

114 afișări
Imaginea articolului "Comedia ţine la tineri", la Teatrul de Comedie

"Comedia ţine la tineri", la Teatrul de Comedie

Scopul proiectului sprijinit de Primăria Municipiului Bucureşti este promovarea şi susţinerea tinerilor creatori de teatru.

Ediţia din acest an va cuprinde patru spectacole.

Astfel,  "Dactilograful", de Murray Schisgall, va avea reprezentaţii joi şi vineri, în timp ce "Romanţioşii", de Edmond Rostand, în regia lui Alexandru Dumitru Măzgăreanu, va avea două reprezentaţii duminică.

"Priveşte înapoi cu mânie", de John Osborne, în regia lui Eugen Gyenmant, va avea loc pe 28 şi 29 octombrie, iar "Furtuna", de William Shakespeare, în regia lui Alexandru Lustig, va avea o reprezentaţie pe 30 octombrie.

Gala "Comedia ţine la tineri" va avea loc pe 31 octombrie şi va fi urmată de o reprezentaţie a spectacolului câştigător.

Juriul, format din criticul de teatru Ileana Lucaciu, actriţa Virginia Mirea, actorul Florin Dobrovici, regizorul Vlad Massaci şi Bogdan Amarfi, student la secţia Teatrologie a Universităţii de Artă teatrală şi Cinematografică, va acorda premiile pentru cel mai bun spectacol, cel mai bun actor, cea mai bună actriţă şi cea mai bună scenografie.

Ca şi în ediţiile anterioare, cel mai bun spectacol va rămâne în repertoriul teatrului, iar celui mai bun regizor i se va acorda oportunitatea de a monta pe scena Teatrului de Comedie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici