Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenţi, la Bucureşti, în decembrie

Cea de-a zecea ediţie a Festivalului Indie al Producătorilor de Film Independenţi (IPIFF) se va desfăşura în perioada 17 - 19 decembrie, la Cinemateca Eforie din Bucureşti şi va prezenta cele mai noi lungmetraje şi scurtmetraje realizate fără sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei.

144 afișări
Imaginea articolului Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenţi, la Bucureşti, în decembrie

Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenţi, la Bucureşti, în decembrie (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

IPIFF abordează fenomenul cinematografic punând accentul pe producţia de film şi oamenii angrenaţi în această meserie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenţi a avut loc mai întâi la Mamaia, apoi la Bucureşti, Alba-Iulia şi Târgu-Jiu, iar, odată cu ediţia aniversară, evenimentul revine la Bucureşti şi prezintă spectatorilor cele mai importante producţii româneşti independente din anul ce tocmai se apropie de final.

Pentru trofeele IPIFF 2015 vor concura filmele "Alt Love Building", de Iulia Rugină, "Autoportretul unei fete cuminţi", de Ana Lungu, "Lumea e a mea", de Nicolae Constantin Tănase, "Bucureşti NonStop", de Dan Chişu, "Aliyah DaDa", de Oana Giurgiu, "Bucureşti, unde eşti?", de Vlad Petri, şi "Paşaport de Germania", de Răzvan Georgescu. Acestora li se adaugă o selecţie de scurtmetraje indie şi o selecţie de pelicule produse de şcolile de film.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici