FOTO Faust, Brodsky/Baryshnikov şi Duhul Andaluziei, spectacole sold out la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu 2017

Biletele pentru producţia „Faust” în regia lui Silviu Purcărete, ambele spectacole „Brodsky/Baryshnikov”, în regia lui Alvis Hermanis şi "Duhul Andaluziei", în coregrafia lui Rafael Estévez sunt primele spectacole sold-out din cadrul FITS, înregistrându-se şi un record al încasărilor.

162 afișări
Imaginea articolului FOTO Faust, Brodsky/Baryshnikov şi Duhul Andaluziei, spectacole sold out la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu 2017

Faust, Brodsky/Baryshnikov şi Duhul Andaluziei, spectacole sold out la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu 2017

Potrivit unui comunicat transmis miercuri corespondentului MEDIAFAX de reprezentanţii Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu, în prima săptămână de la intrarea în vânzare a primului set de bilete pentru cea de-a XXIV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu se anunţă primele spectacole sold out şi un record al încasărilor pentru această perioadă, din cursul unei singure săptămâni.

„S-au epuizat, din primele zile în care au fost puse în vânzare, biletele pentru producţia TNRS, <Faust>, în regia lui Silviu Purcărete, reprezentaţia din 17 iunie, ambele spectacole <Brodsky/Baryshnikov>, în regia lui Alvis Hermanis, programate în 15 şi 16 iunie şi prezentate de The New Riga Theatre & Baryshnikov Productions şi reprezentaţia din 17 iunie a companiei Andalusian Flamenco Ballet, <Duhul Andaluziei>, coregrafia Rafael Estévez. De asemenea, multe dintre spectacolele la care se pot achiziţiona bilete momentan sunt pe cale să fie sold out”, se arată în comunicatul citat.

Potrivit reprezentanţilor Teatrului din Sibiu, în luna mai a anului trecut s-au vândut bilete pentru FITS 2016 în valoare de 100.000 lei, iar anul acesta, într-o săptămână s-au încasat 125.000 lei din vânzarea biletelor pentru ediţia a XXIV-a, care are loc în perioada 9-18 iunie.

Încă două seturi de bilete, care vor cuprinde noi spectacole, vor mai fi puse în vânzare până la startul ediţiei din acest an.

Următoarele reprezentaţii vor fi în vânzare cu ocazia sărbătorilor Pascale, iar restul biletelor vor putea fi achiziţionate de la începutul lunii mai.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici