Fox News şi MySpace colaborează pentru o reţea de jurnalism cetăţenesc

Site-ul de socializare MySpace a lansat un nou serviciu prin intermediul căruia le permite membrilor săi să publice fotografii şi conţinuturi video pe platforma televiziunii de ştiri americane Fox News.

31 afișări
Imaginea articolului Fox News şi MySpace colaborează pentru o reţea de jurnalism cetăţenesc

Fox News şi MySpace colaborează pentru o reţea de jurnalism cetăţenesc

Conţinuturile utilizatorilor MySpace vor fi validate de editorii Fox News, înainte de a fi publicate pe pagina web uReport sau de a fi difuzate la televiziune.

Colaborarea Fox News - My Space oferă postului TV posibilitatea de a beneficia de imaginile şi conţinuturile video ale milioanelor de utilizatori MySpace din toată lumea.

Potrivit lui Roger Ailes, oficial al Fox News, colaborarea cu utilizatorii My Space este o "ocazie extraordinară" de a dezvolata uReport, care se vrea a fi o reţea de jurnalism cetăţenesc.

La rândul său, Chris DeWolfe, co-fondatorul şi patronul MySpace, a declarat că acestă colaborare se înscrie în vocaţia unei reţele de socializare.

Atât Fox News, cât şi MySpace fac parte din grupul media News Corp, proprietatea lui Rupert Murdoch.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici