"Nunta mută" şi "Amintiri din Epoca de Aur" - la Festivalul de Film de la Munchen

Lungmetrajele "Pescuit sportiv", de Adrian Sitaru, "Nunta mută", de Horaţiu Mălăele, şi "Amintiri din epoca de aur", produs de Cristian Mungiu, vor fi prezentate la Festivalul de Film de la Munchen (Germania), în programul Internaţional, informează site-ul evenimentului.

48 afișări
Imaginea articolului "Nunta mută" şi "Amintiri din Epoca de Aur" - la Festivalul de Film de la Munchen

"Nunta mută"- la Festivalul de Film de la Munchen

Pe lângă aceste filme, în aceeaşi secţiune vor fi prezentate lungmetrajele "Mar Nero/ Marea Neagră", în regia lui Federico Bondi, cu Vlad Ivanov, Dorotheea Petre şi Maia Morgenstern, şi "Pa-Ra-Da", în regia lui Marco Pontecorvo, o coproducţie Franţa/ Italia/ România.

Coproducţia Germania/ Franţa/ România "Code inconnu: Recit incomplet de divers voyages/ Cod necunoscut", în regia lui Michael Haneke, va fi prezentată în secţiunea CineMerit Award Michael Hanek

La ediţia din acest an a Festivalului, regizorul Michael Haneke, al cărui lungmetraj "Das weiße Band" a fost distins, în mai, cu premiul Palme d'Or, la Festivalul de Film de la Cannes, va primi premiul CineMerit.

Cea de-a 27-a ediţie a Festivalului de Film de la Munchen are loc în perioada 26 iunie - 4 iulie şi va prezenta peste 200 de pelicule.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici