Peter Imre a preluat temporar şi funcţia de director de Marketing şi Publicitate la Adevărul Holding

Peter Imre, directorul general Adevărul Holding, a declarat pentru MEDIAFAX că a preluat temporar şi funcţia de director de Marketing şi Publicitate al trustului de media, precizând că vrea revadă toate contractele de publicitate ale grupului.

106 afișări
Imaginea articolului Peter Imre a preluat temporar şi funcţia de director de Marketing şi Publicitate la Adevărul Holding

Peter Imre a preluat temporar şi funcţia de director de Marketing şi Publicitate la Adevărul Holding (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Temporar am preluat şi funcţia de director de Marketing şi Publicitate. Cele două departamente au fost conduse de persoane care au făcut parte din cei demisionari. Cei care au demisionat ştiau exact de ce au demisionat", a spus Peter Imre.

El a precizat că a preluat această funcţie pentru că vrea "să eficientizeze" raportul dintre venituri din publicitate şi cheltuieli din publicitate.

"Vreau să revăd toate contractele de publicitate şi o să conduc aceste departamente până se vor stabiliza lucrurile, până voi avea încredere în oamenii care lucrează în aceste departamente", a explicat Imre.

Omul de afaceri Peter Imre a preluat funcţia de director general al Adevărul Holding la 1 aprilie, după demisia lui Răzvan Corneţeanu.

Tot de la 1 aprilie, Andrei Ştefan a fost numit director general adjunct al trustului, în timp ce Dinu Patriciu ocupă funcţia de preşedinte al trustului, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX la momentul respectiv.

Pe 6 aprilie, Peter Imre a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu va renunţa la publicaţiile şi colecţiile din trustul media, ci va "optimiza" proiectele existente, scopul său fiind ca Adevărul Holding să devină profitabil, după ce s-au investit în acesta peste 100 de milioane euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici