Sophie Kinsella, autoarea britanică cu milioane de cărţi vândute, are cancer

  • Sophie Kinsella, autoarea britanică cu vânzări de milioane de exemplare şi mama „chick lit”, are cancer.
  • Ea a anunţat acest lucru printr-o postare pe Instagram.
2376 afișări
Imaginea articolului Sophie Kinsella, autoarea britanică cu milioane de cărţi vândute, are cancer

Sursa foto: Facebook / Sophie Kinsella

Kinsella, în vârstă de 54 de ani, al cărei nume real este Madeleine Sophie Wickham, mamă a cinci copii, care a devenit o autoare de bestselleruri cu saga I Love Shopping, a povestit despre boala sa pe reţelele de socializare.

„La sfârşitul anului 2022 am fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer la creier. Nu am spus înainte pentru că am vrut să le dau timp copiilor mei să proceseze vestea şi să se obişnuiască cu noua normalitate”, a scris ea pe reţelele de socializare.

„Sunt tratată de o echipă excelentă de medici de la University College Hospital din Londra. Am suferit o intervenţie chirurgicală, radioterapie şi chimioterapie, care continuă”, a scris Kinsella.

Kinsella spune că se simte bine acum, cu excepţia unei oboseli puternice şi a unor probleme de memorie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici