Ziarul Financiar lansează platforma de business ZF Corporate - www.zfcorporate.ro

Ziarul Financiar lansează, joi, ZF Corporate - www.zfcorporate.ro -, o platformă completă de informaţie de business de subscripţie, singurul serviciu specializat dedicat companiilor din toate sectoarele de activitate, potrivit unui comunicat.

407 afișări
Imaginea articolului Ziarul Financiar lansează platforma de business ZF Corporate - www.zfcorporate.ro

Ziarul Financiar lansează platforma de business ZF Corporate - www.zfcorporate.ro

Platforma ZF Corporate - www.zfcorporate.ro oferă informaţii în timp real, analize, date statistice, infografice, materiale despre oamenii de business şi companiile pe care le conduc, precum şi opinii în principalele domenii ale economiei româneşti. Datele statistice sunt cotaţii de pe piaţa valutară, piaţa de capital, burse de mărfuri şi piaţa monetară. În fiecare zi sunt disponibile peste 150 de ştiri de business furnizate direct de cele mai importante surse de informaţie de business din România - Ziarul Financiar şi Mediafax.

Servicii precum licitaţii, propuneri de afaceri, revista presei, previziuni legislative completează oferta ZF Corporate.

Domeniile pe care sunt grupate materialele sunt: Auto & Transporturi, Business Construct, Energie, Bănci & Asigurări, Burse & Fonduri Mutuale, Business Hi-tech, Business Legal, Media & Advertising, Retail & Agrobusiness, Pharma, Turism & Hoteluri.

În fapt, platforma ZF Corporate - www.zfcorporate.ro se constituie în primul instrument de lucru creat special pentru persoanele din top şi middle management, pentru antreprenori şi pentru toţi cei care doresc să fie informaţi în timp real despre tot ce se întâmplă în sectoarele lor de activitate şi să dispună de analize şi puncte de vedere pertinente. Astfel, www.zfcorporate.ro devine sursa primară de informaţie pentru toţi jucătorii din mediul de business românesc, care nu poate lipsi din algoritmul unei afaceri de succes.

"ZF Corporate este platforma de informaţie business construită de profesionişti pentru profesionişti. Cei mai buni jurnalişti cu expertiză în diversele domenii de afaceri vor aduce conţinut acestui instrument unic de lucru, creat special pentru top şi middle managerii care au nevoie de informaţie specializată, în timp real", afirmă Cristian Hostiuc, director editorial al Ziarului Financiar.

ZF Corporate este de acum cel mai important pachet de abonare din România, care oferă abonaţilor acces full la tot ceea ce înseamnă informaţie şi servicii de business.

Pachetul mai include: ediţiile print Ziarul Financiar şi Business Magazin, toate anuarele şi cataloagele editate de Ziarul Financiar, Mediafax şi Business Magazin în format print şi pdf, acces gratuit la toate evenimentele cu plată organizate de Ziarul Financiar, Mediafax şi Business Magazin, acces full la zfenglish.com - cele mai importante ştiri de business în limba engleză.

Ziarul Financiar este brandul de referinţă al pieţei de business, pe piaţa românească. ZF îşi revendică poziţia de cel mai puternic ziar de business din România, prin credibilitate, prospeţime şi exclusivitate a informaţiilor, adecvare pe target, tratare în adâncime a temelor de business. Ziarul Financiar oferă cititorilor semnificaţia evenimentelor recente şi anticipează evoluţiile din afaceri şi economie, prin ştiri, analize şi articole de opinie. Lider al presei de business din România, ZF se caracterizează prin profesionalism, rigurozitate, seriozitate, credibilitate şi echidistanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici