Activitatea Bursei din Sibiu, oprită pentru 55 minute

Tranazaţiile cu derivate la Bursa Monetar Financiară şi de Mărfuri Sibiu (BMFMS) au fost suspendate, vineri, pentru 55 de minute, între orele 13:45 şi 14:40, ca urmare a opririi activităţii Bursei de Valori Bucureşti, după depăşirea pragului de variaţie maximă de 12%.

12 afișări
Imaginea articolului Activitatea Bursei din Sibiu, oprită pentru 55 minute

Activitatea Bursei din Sibiu, oprită pentru 55 minute

La ora precizată au fost suspendate toate instrumentele financiare derivate, iar după 15 minute, la ora 14:00, contractele futures şi options având ca activ suport valute au revenit la transfer, după un interval de predeschidere de cinci minute.

Instrumentele financiare derivate cu activ suport pe acţiuni listate la BVB au revenit la tranzacţionare la ora 14:40, odată cu reluarea transferurilor pe piaţa spot a Bursei din Bucureşti.

Tranzacţiile la BVB au fost oprite la ora 13:41 şi au fost reluate la 14:40.

Bursa şi-a acccentuat declinul la 9,15%, în primele zece minute de la reluarea tranzacţiilor, după ce operaţiunile au fost suspendate timp de o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici