Cosmote reduce tarifele apelurilor către destinaţii externe

Cosmote România va reduce la 16 iunie, cu până la 40%, tarifele apelurilor iniţiate de abonaţii companiei către destinaţii internaţionale, a anunţat, duminică, operatorul de telefonie.

14 afișări
Imaginea articolului Cosmote reduce tarifele apelurilor către destinaţii externe

Cosmote reduce tarifele apelurilor către destinaţii externe

Compania a modificat grila de tarifare şi a împărţit-o în patru zone de interes.

"Conform studiilor de piaţă efectuate, topul destinaţiilor internaţionale cuprinde ţări din Europa, dar şi state precum SUA, Canada şi Israel. Pentru a facilita comunicarea pe acest segment, tarifele pentru apelurile către reţele fixe din zonele menţionate au fost reduse cu până la 40%, la 0,3 euro/minut (fără TVA). În acelaşi timp, noile tarife internaţionale către reţele mobile din SUA, Canada şi Israel sunt de 0,3 euro/minut (fără TVA), iar pentru reţele mobile din Europa de 0,45 euro/minut (fără TVA)", se arată într-un comunicat al Cosmote.

Compania menţionează că la nivelul întregii pieţe de telefonie mobilă din România apelurile internaţionale au înregistrat o creştere constantă în ultimii trei ani. În 2007, majorarea a fost de 40%, iar durata apelurilor iniţiate către destinaţii internaţionale a totalizat peste 400 de milioane de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici