Elon Musk îşi retrage oferta. Postarea de pe Twitter, licitată la peste 1 milion de dolari, rămâne în posesia CEO-ului Tesla

  • Elon Musk, CEO-ul Tesla şi SpaceX, şi-a retras marţi oferta de a vinde unul dintre tweet-urile sale ca non-fungible token (sau NFT).
  • Un potenţial cumpărător oferise peste 1 milion de dolari pentru activul digital, relatează CNBC.
  • Musk este cunoscut pentru susţinerea activelor digitale, inclusiv bitcoin, dogecoin şi NFT-uri.
1063 afișări
Imaginea articolului Elon Musk îşi retrage oferta. Postarea de pe Twitter, licitată la peste 1 milion de dolari, rămâne în posesia CEO-ului Tesla

Musk a anunţat luni într-un tweet: „Vând această melodie despre NFT-uri ca NFT”. Postarea scoasă la vânzare a inclus o melodie. Tweet-ul pentru vânzare conţinea, de asemenea, un scurt video, care înfăţişa un trofeu etichetat „Vanity Trophy”.

Marţi, Musk şi-a schimbat tonul, spunând într-un nou tweet că renunţă la idee.

NFT-urile reprezentă active digitale, inclusiv imagini şi clipuri video, care pot fi cumpărate şi vândute ca obiecte de colecţie. NFT-urile folosesc un blockchain, ceea ce înseamnă că tranzacţiile, proprietatea şi valabilitatea articolului pot fi urmărite.

Tweet-ul lui Musk a fost listat spre vânzare ca NFT pe „Valuables”, o platformă lansată de Cent, reţeaua de socializare construită pe blockchain. Potrivit lui Valuables, cea mai mare ofertă pentru tweet-ul lui Musk a fost de 1.121.000 de dolari.

Musk este cunoscut pentru susţinerea activelor digitale, inclusiv bitcoin, dogecoin şi NFT-uri. În februarie, Tesla a anunţat că a achiziţionat 1,5 miliarde de dolari în bitcoin şi ar putea continua să facă achiziţii de criptomonede.

Partenera lui Musk, cântăreaţa Grimes, a vândut lucrări digitale în valoare de 6 milioane de dolari pe care le-a scos la licitaţie în ultimele săptămâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici