Fraţii Negoiţă vor să investească pe Litoral

Fraţii Robert şi Ionuţ Negoiţă caută teren pe Litoral pentru construcţia unui hotel cu peste 1.000 de camere, proiect în care vor să investească între 150 şi 180 de milioane de euro.

28 afișări
Imaginea articolului Fraţii Negoiţă vor să investească pe Litoral

Fraţii Negoiţă vor să investească pe Litoral (Imagine: Mediafax Foto)

"Vreau să construiesc pe Litoral, dacă găsesc un teren sau închei un parteneriat public-privat cu autorităţile locale sau Ministerul Turismului, un hotel cu peste 1.000 de camere, care să fie legat de un mall, să aibă piscine, săli de conferinţă, Spa şi restaurante. I-am facut cunoscută intenţia mea şi doamnei ministru al Turismului (n.r. - Elena Udrea)", a declarat agenţiei MEDIAFAX Ionuţ Negoiţă.

El a adăugat că investiţia într-un astfel de proiect s-ar ridica la 150 - 180 de milioane de euro.

"Am putea intra într-un parteneriat cu Ministerul Turismului, care are nişte terenuri pe Litoral. Eu aştept propuneri. Avem nevoie de un teren de cel puţin cinci hectare, pentru un asemenea proiect. O zonă potrivită ar fi între staţiunile Mamaia şi Năvodari", a afirmat omul de afaceri.

Potrivit lui Negoiţă, în cazul în care va găsi un teren disponibil, lucrările de construcţie la hotel ar putea începe anul viitor.

Fraţii Negoiţă au şi alte proiecte în domeniul hotelier.

Proprietarii firmei Pro Confort deţin două hoteluri Confort la Otopeni, un alt hotel în centrul Bucureştiului şi Rin Grand Hotel, din zona Vitan, care, cu cele 1.500 de camere, este cel mai mare din România şi printre cele mai mari din Europa.

Pentru a extinde prezenţa brandurilor hoteliere pe care le deţine, Negoiţă intenţionează să acorde şi francize.

"Vom împacheta cele două nume, Confort şi Rin, şi vom încerca să le dăm în franciză unor hoteluri. Vom crea noi o ofertă, cu care vom merge către hotelieri", a precizat omul de afaceri.

Ei şi-au propus să construiască un hotel în fiecare dintre următorii cinci-şase ani.

"Analizăm şi posibilitatea construirii unor hoteluri în oraşe precum Timişoara, Constanţa, Cluj, Braşov sau Iaşi. În momentul acesta încercăm să găsim terenuri disponibile. Vrem să construim hoteluri de 3-400 de camere, investiţia în fiecare dintre acestea fiind în jurul a 15 - 20 de milioane de euro", a mai spus proprietarul hotelurilor Rin şi Confort.

Omul de afaceri a mai spus că cele patru hoteluri au încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri cumulată de 25 de milioane de euro, la care aportul Rin Grand Hotel s-a ridicat la 15 milioane de euro.

Citeşte şi:

Fraţii Negoiţă opresc construcţia unui mall din cauza crizei economice

Fraţii Negoiţă - premiul special "Think big", la premiile Business Magazin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici