Loganul produs în India, în topul celor mai ieftine zece maşini din lume

Logan-ul produs şi vândut în India se află pe locul zece în topul celor mai ieftine maşini din lume, fiind în acelaşi timp mai încăpător şi cu performanţe tehnice superioare majorităţii maşinilor care au fost incluse în clasament, reiese din datele unui top realizat de publicaţia americană Forbes.

26 afișări
Imaginea articolului Loganul produs în India, în topul celor mai ieftine zece maşini din lume

Loganul produs în India, în topul celor mai ieftine zece maşini din lume (Imagine: Mediafax Foto)

Pe primul loc în clasamentul realizat de Forbes se află modelul Nano, realizat de indienii de la Tata Motors, care costă 2.500 de dolari. Pe locul al doilea se află modelul chinezesc Chery QQ, care costă 4.781 de dolari, iar pe locul al treilea se găseşte Suzuki Maruti 800, la un preţ de aproape 5.000 de dolari.

Top cinci al celor mai ieftine maşini din lume este încheiat de Geely MR (5.500 de dolari) şi de Geely HQ SRV (aproape 7.400 de dolari).

Maşinile Chery A1 (circa 7.400 dolari), Tata Indica (aproximativ 8.900 dolari), Hyundai i10 (puţin peste 9.096 dolari) şi Fiat Palio (aproape 9.250 dolari) ocupă locurile şase, şapte, opt şi nouă.

Logan-ul care se comecializează în India se află pe locul al zecelea în topul celor mai ieftine maşini din lume, cu un preţ de aproape 9.500 de dolari, în condiţiile în care este mai încăpător decât restul maşinilor din studiu. De asemenea, din punct de vedere al performanţelor tehnice se află printre primele cinci modele, reiese din datele Forbes.

Toate automobilele incluse în clasament sunt comercializate pe piaţa indiană şi pe cea chineză.

Vânzările Logan sub brand Renault şi Dacia au avansat în 2007 cu peste 48% la nivel mondial, la 367.745 de unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici