O nouă bază sportivă va fi construită la Cluj-Napoca. Emil Boc a anunţat termenul de finalizare

  • Primarul Emil Boc a semnat contractul de executare a lucrărilor care vor trebui finalizare în 16 luni
  • Baza sportivă ”La Terenuri” se va întinde pe o suprafaţă de 4,2 hectare
  • Va avea terenuri sportive dar şi un amfiteatru în aer liber, cu posibilitatea amenajării unui patinoar în sezonul rece
3043 afișări
Imaginea articolului O nouă bază sportivă va fi construită la Cluj-Napoca. Emil Boc a anunţat termenul de finalizare

O nouă bază sportivă va fi construită la Cluj-Napoca. Emil Boc a anunţat termenul de finalizare

Primarul Emil Boc a semnat, marţi, contractul de lucrări pentru realizarea Bazei sportive “La Terenuri” din Cluj-Napoca, situată în cartierul Mănăştur, valoarea lucrărilor fiind de 5,5 milioane de euro fără TVA.

Emil Boc a declarat, marţi, la finalul ceremoniei de semnare a contractului că noua bază ocupă o suprafaţă de 4,2 hectare de teren, termenul de finalizare a lucrărilor fiind de 16 luni.

”Pentru noua bază sportivă La Terenuri dispunem de 4,2 hectare de teren iar termenul de execuţie al lucrărilor este de 16 luni. Baza va cuprinde terenuri pentru tenis de câmp, baschet, mini-fotbal, badminton, volei, suprafeţe sintetice, terenuri cu nocturnă, pistă de alergare, skatepark, zonă de recreere pentru copii, zonă pentru parkour şi fitness, terenuri de beach volley cu nisip, un amfiteatru în aer liber, cu posibilitatea amenajării unui patinoar în sezonul rece. Vor fi 18.000 de mp de spaţii verzi amenajate şi vor fi plantaţi 438 arbori. De asemenea, vom avea şi o sală pentru tenis de masă, perete pentru escaladă, yoga, aerobic, squash”, a spus Boc.

În noua bază vor funcţiona şi două staţii încărcare biciclete electrice, patru bănci inteligente de încărcare Bike sharing şi parcări biciclete.

Licitaţia de executare a lucrărilor a fost câştigată de asocierea de firme SC Ro-Verde Landscaping SRL - SC Opentrans SRL – SC Electrogrup SA - SC Cris Garden SRL - SC Prospect Drill SRL valoarea contractului fiind de 5,5 milioane de euro fără TVA.

Acesta a precizat că municipalitatea are în plan reabilitarea şi modernizarea altor parcuri din Cluj-Napoca.

Baza sportivă ”La Terenuri” a fost propusă în cadrul proiectului de bugetare participativă derulat de Primăria Cluj-Napoca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici