O nouă lovitură de la Ryanair. Compania va anula alte 18.000 de zboruri, afectând 400.000 de pasageri/ Care sunt rutele SUSPENDATE

Compania aeriană Ryanair va suspenda 34 de rute, anulând în jur de 18.000 de zboruri, în perioada noiembrie – martie, urmând să afecteze 400.000 de pasageri, potrivit The Guardian.

4614 afișări
Imaginea articolului O nouă lovitură de la Ryanair. Compania va anula alte 18.000 de zboruri, afectând 400.000 de pasageri/ Care sunt rutele SUSPENDATE

O nouă lovitură de la Ryanair. Compania va anula alte 18.000 de zboruri în perioada noiembrie-martie, afectând 400.000 de pasageri/ Care sunt rutele SUSPENDATE

Compania aeriană a anunţat că a informat toţi clienţii afectaţi, oferindu-le o refinanţare sau o alternativă de zbor. Clienţii vor primi, de asemenea, un voucher de călătorie în valoare de 40 de lire pentru un zbor dus sau 80 de lire pentru o cursă dus-întors, care poate fi folosit pentru a rezerva un zbor Ryanair în perioada octombrie-martie 2018.

Printre cele 34 de rute care vor fi suspendate se numără şi Edinburgh - Glasgow, Gatwick - Belfast, Newcastle – Faro şi Glasgow - Las Palmas.

„De astăzi, nu vor mai fi anulate zboruri deja programate în această iarnă sau în vara anului 2018. Creşterea mai lentă din această iarnă va genera un număr mai mare de aeronave şi echipaje libere, ceea ce ne va permite să gestionăm volumul de zboruri anuale pe care ne-am angajat să le punem la dispoziţie până în decembrie 2017. Vom începe o nouă perioadă de zbor de 12 luni, la 1 ianuarie 2018, în acord total cu reglementările UE şi cerinţele IAA”, a transmis directorul general al companiei aeriene, Michael O’Leary.

Ryanair a anunţat că va anula până la 50 de zboruri pe zi, până pe 31 octombrie, afectând aproape 400.000 de pasageri. Măsura a fost luată pentru îmbunătăţirea punctualităţii curselor efectuate de companie, „care a scăzut sub 80% în primele două săptămâni din septembrie", din cauza deficitului de personal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici