(P) Reducerea costurilor cu gaze naturale pentru încălzire, un prim pas pentru o optimizare a cheltuielilor fixe din această iarnă

O afacere de succes presupune şi un control eficient al costurilor. Iar, în sezonul rece, cheltuielile cu energia pot avea o contribuţie substanţială, mai ales dacă ţinem cont de creşterile semnificative de preţ.

1037 afișări
Imaginea articolului (P) Reducerea costurilor cu gaze naturale pentru încălzire, un prim pas pentru o optimizare a cheltuielilor fixe din această iarnă

Multe companii analizează soluţii de optimizare a consumului de energie sau chiar fac investiţii în acest sens. Noi îţi oferim câteva idei de reducere a consumului de gaze naturale, care sunt la îndemână, fără a fi nevoit să renunţi la atmosfera confortabilă pregătită pentru clienţii şi angajaţii tăi.

Efectuează verificări şi revizii periodice la centrala termică şi instalaţia de gaze

Este important să te asiguri că centrala şi instalaţia de gaze funcţionează la parametrii optimi. Verificarea tehnică periodică (VTP) se referă la verificarea funcţionării în siguranţă a centralei termice şi este obligatorie la un interval de maximum 2 ani.

Suplimentar, înainte de începerea sezonului rece este recomandată şi revizia centralei termice, ce presupune un ansamblu de operaţiuni care asigură menţinerea centrale termice în parametrii de funcţionare, în condiţii de siguranţă, conform manualelor de întreţinere emise de producător.  Nu uita să aeriseşti caloriferele înainte de a da drumul centralei, operaţiune care te ajută să controlezi mai bine temperatura apei din calorifere.

Schimbă centrala veche cu una cu tehnologie în condensare pentru un consum redus cu până la 30%

Schimbarea centralei vechi poate fi un proces complicat, însă pe termen lung este o investiţie inteligentă. O centrală în condensare oferă o reducere a consumului de gaze naturale cu până la 30%, având eficienţă 108% faţă de centralele convenţionale şi un impact pozitiv pentru afacere şi pentru planetă.

Solicită o ofertă personalizată E.ON Life, iar în maximum o zi lucrătoare un consultant te va contacta pentru a afla mai multe despre nevoile tale şi pentru a găsi alături de tine soluţia care te avantajează cel mai mult, din toate punctele de vedere.

Foloseşte un termostat pentru a controla temperatura, dar şi consumul

Prin utilizarea unui termostat poţi reduce cu aproximativ 25% costurile legate de încălzire. Mai mult, scăderea cu doar un grad a temperaturii setate pe termostat poate duce la o economii între 5-10% a consumului de gaze naturale. Atunci când locaţia este închisă poţi seta o temperatură mai mică pentru reduceri suplimentare de energie.

Asigură-te că ai locaţia izolată termic

O locaţie care nu este izolată corespunzător pierde va pierde căldură şi generează costuri suplimentare. Etanşarea ferestrelor şi uşilor cu garnituri autoadezive, izolaţia exterioară, interioară şi a podelei reduc consumul de energie cu până la 35%.

De ce să alegi soluţia E.ON Life?

Dacă doreşti să schimbi centrala atunci E.ON Life poate fi soluţia potrivită pentru afacerea ta. La E.ON nu achiţionezi doar o centrală termică, ci o soluţie completă care te scapă de griji. Îţi livrăm şi instalăm rapid centrala, ai servicii de mentenanţă incluse şi intervenţiile de urgenţă ce pot apărea pe toată durata contractului. În plus, ştii încă de la semnarea contractului care sunt costurile complete aferente investiţiei. Pe lângă asta, beneficiezi şi de plata în rate lunare pe o perioadă de 3, 5 sau 7 ani, fără avans, iar centrala ta beneficiază de garanţie pe toată perioada contractuală.

Mai mult, până în perioada 15-21 octombrie ai la alegere un termostat Salus RT510 cadou sau prima rată gratuită pentru achiziţia soluţiei complete de încălzire E.ON Life.

Dacă te-ai decis, completează formularul aici şi bucură-te de confortul termic al afacerii tale!


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici