Porsche România a lansat modelul Volkswagen Golf VI

Porsche România, importatorul mărcii mărcii Volkswagen, a lansat, joi, modelul Golf VI, disponibil în două versiuni de caroserie, cu trei şi cinci uşi, şi şase motorizări, la preţuri cu TVA cuprinse între 13.700 de euro şi 23.100 de euro.

140 afișări
Imaginea articolului Porsche România a lansat modelul Volkswagen Golf VI

Porsche România a lansat modelul Volkswagen Golf VI (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pentru 2008 ne-am fixat o ţintă de vânzări de 800-1.000 Golf VI, iar anul viitor credem că vom livra până la 4.700 de unităţi. Pentru noi, modelul Golf este foarte important, întrucât generează volume considerabile şi în plus faţă de alte maşini din segmentul compact are toate motorizările conforme cu normele de poluare Euro 5, scutite de taxa de poluare", a declarat, joi, directorul mărcii Volkswagen în România, Matei Albulescu.

Întrebat dacă marca pe care o reprezintă are dificultăţi pe piaţă din cauza scăderii cererii şi dacă dealerii vor apela la discounturi semnificative pentru a-şi atinge obiectivele, Albulescu a spus că Volkswagen se confruntă cu o uşoară diminuare a cererii, însă nu va apela la reduceri de preţuri.

"Ne-am străduit să construim o imagine serioasă pentru Porsche şi cred că prin nişte campanii de reduceri considerabile de preţuri nu am face decât să alterăm această imagine", a spus Albulescu la lansarea Golf VI.

Modelul are două versiuni de carorserie, cu trei şi cinci uşi. Pentru prima, preţurile cu TVA sunt cuprinse între 13.700 de euro şi 22.300 de euro, iar pentru cea de-a doua între 14.450 de euro şi 23.100 de euro.

Noua generaţie Golf este disponibilă cu patru motorizări pe benzină, respectiv 1,4 litri de 80 de Cai Putere (CP), 1,6 litri cu 102 CP, 1,4 litri de 122 CP şi 1,4 litri de 160 CP. De asemenea sunt disponibile şi două propulsoare diesel, de 2 litri cu 110 CP şi de 2 litri cu 140 CP. Pentru această din urmă motorizare există posibilitatea comandării unui sistem de tracţiune 4x4.

La jumătatea anului viitor va fi introdus un nou propulsor, pe benzină, supraalimentat, de 1,2 litri, care va dezvolta 105 CP.

Porsche România este importatorul mărcilor Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Porsche, Bentley şi Volkswagen Autovehicule Comerciale. Începând de anul viitor, Porsche România va reprezenta oficial şi marca Lamborghini.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici