Rabla pentru electrocasnice. Cele peste 20.000 de vouchere s-au epuizat într-un minut

Ministerul Mediului anunţă că au fost generate 20.700 de vouchere pentru noua etapă a programului Rabla pentru electrocasnice. Acestea s-au epuizat într-un minut. Cele mai multe vouchere au fost generate pentru aspiratoare.

530 afișări
Imaginea articolului Rabla pentru electrocasnice. Cele peste 20.000 de vouchere s-au epuizat într-un minut

Rabla pentru electrocasnice. Cele peste 20.000 de vouchere s-au epuizat într-un minut

A treia etapa de selectare a voucherelor a durat un minut.

Au fost generate 20.700 de vouchere. Astfel, 11.400 au fost generate pentru aspiratoare, 5.369 pentru aparate de aer condiţionat şi 3.931 pentru uscătoare de rufe.

Bugetul alocat este de 6 milioane de lei.

Valoarea voucherelor este de 400 de lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++, 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++ şi 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

Săptămâna trecută voucherele pentru televizoare, laptopuri şi tablete au fost epuizate în 8 minute.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici