Super-oferte la executări silite! Garsoniere în Bucureşti de la 25.000 de euro şi apartamente noi de la 60.000 de euro!

Apartamente noi sau vechi, apartamente la vilă sau la bloc, maşini, echipamente? Avem de toate, ar putea spune băncile fără să mintă cu nimic! Preţurile sunt deja mai bune decât cele din lunile trecute şi există şi promoţii. Bineînţeles că nu toată lumea lasă mult din preţ şi mai există încă proprietăţi la preţuri astronomice, dar băncile care vor să vândă chiar au oferte bune!

837 afișări
Imaginea articolului Super-oferte la executări silite! Garsoniere în Bucureşti de la 25.000 de euro şi apartamente noi de la 60.000 de euro!

Super-oferte la executări silite! Garsoniere în Bucureşti de la 25.000 de euro şi apartamente noi de la 60.000 de euro! (Imagine: Mediafax Foto)

Poţi găsi garsoniere la aproape 30 de metri pătraţi şi chiar peste, în Bucureşti, cu preţuri de la 26.000 de euro în sus.

Şi nu este singura ofertă de acest fel!

Dacă vrei la un preţ în jur de 25.000 de euro, găsim!

Tot în Capitală, un apartament de peste 70 de metri pătraţi, într-un bloc nou, cu tot cu loc de parcare te poate costa 60.000 de euro.

Citeşte mai multe despre ofertele de vânzare a locuinţelor la executări silite pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici