Vezi aici care sunt maşinile cu cel mai redus consum de carburant din România

Unul dintre cele mai importante criterii luate în considerare la achiziţia unui automobil nou este fără îndoială consumul de combustibil. Împreună cu graficele costurilor de revizie clientul poate determina costurile de exploatare pentru noul automobil.

3366 afișări
Imaginea articolului Vezi aici care sunt maşinile cu cel mai redus consum de carburant din România

Vezi aici care sunt maşinile cu cel mai redus consum de carburant din România (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Cum preţurile reviziilor unui automobil cu motorizare diesel sunt mai ridicate, de obicei, faţă de un automobil cu alimentare pe benzină, am centralizat primele 10 modele pentru fiecare fel de combustibil.

Majoritatea automobilelor clasificate în funcţie de combustibil fac parte din gama de preţ 7.

Citeşte mai multe despre maşinile cu cel mai redus consum de carburant pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici