COMENTARIU Sorin Avram: Vrem o ţară ca afară, nu o ţară ca la ţară!

1270 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Vrem o ţară ca afară, nu o ţară ca la ţară!

COMENTARIU Sorin Avram: Vrem o ţară ca afară, nu o ţară ca la ţară!

Liviu Dragnea, fost preşedinte de partid şi premier de facto al României. Personaj din judeţul Teleorman, aflat în prezent în închisoare. Irina Tănase, fostă iubită a lui Liviu Dragnea. Personaj din Bucureşti, actualmente iubita lui Liviu Dragnea.

Paul Stănescu, fost lider de partid şi vicepremier al României. Personaj din judeţul Olt, actualmente lider de partid şi parlamentar.

Carmen Dan, fost lider de partid şi ministru de Interne. Personaj din judeţul Teleorman.

Ionel Arsene, fost lider de partid şi preşedinte de consiliu judeţean. Personaj din judeţul Neamţ, actualmente lider de partid şi preşedinte de consiliu judeţean.

Marcel Ciolacu, fost aspirant la funcţia de preşedinte de partid şi preşedinte al Camerei Deputaţilor. Personaj din judeţul Buzău, actualmente şef de partid şi parlamentar.

Viorica Dăncilă, fost preşedinte de partid, premier şi candidat la funcţia de preşedinte al României. Personaj din judeţul Teleorman, actualmente povestitor.

Jurnalista Marga Niţu, autoarea cărţii ”Viorica Dăncilă - Partea ei de adevăr”, volum din care cotidianul ”Libertatea” a reuşit să obţină câteva pasaje.

Viorica Dăncilă: ”Una dintre acuzele aduse de Paul Stănescu lui Liviu Dragnea era că Irina Tănase conducea partidul”.

Viorica Dăncilă : ”Am fost sunată imediat după alegeri, a doua zi, de Ionel Arsene, preşedintele de la Neamţ. L-am invitat la mine, a venit şi mi-a spus că a avut loc o întâlnire unde s-a întrunit o majoritate pentru înlocuirea mea din funcţia de preşedinte al partidului. Repet, total pe nedrept! Eu am luptat singură şi mai mult cu propriul partid decât cu Opoziţia, în condiţiile în care nu mai eram premier şi aveam alături de mine o gaşcă de trădători. Asta a fost, o gaşcă. Nu pot să spun o echipă. I-au unit interesele personale comune, care nu erau aceleaşi cu cele ale partidului şi asta s-a văzut din felul în care au procedat după ce au preluat conducerea partidului. (….) Erau oameni care au beneficiat foarte mult de pe urma guvernării, de pe urma partidului”.

Marga Niţu: ”Dacă ştiaţi că veţi fi trădată, nu v-aţi pregătit niciun as în mânecă? Predecesorii foloseau ameninţările cu dosarele, dumneavoastră ce armă aveaţi?”.

Viorica Dăncilă: ”Aveam posibilităţi. Ştiam multe. Nu am considerat că trebuie să joc aşa. Exact cum am spus şi mai devreme, eu cred că e momentul să facem o altă politică în România”.

Viorica Dăncilă: ”Sunt convinsă că Ciolacu va trăda, îşi va trăda partidul pentru a obţine avantaje”.

O ţară condusă de un partid dat pe mâna iubitei şefului cel mare, de profitori, lucrători pe la spate, trădători şi ahtiaţi după putere. O ţară în care cei ajunşi la vârful acesteia îşi fac unii altora dosare pe care dacă situaţia o impune le scot de la sertar. O ţară tratată ca o localitate de la ţară din judeţele Teleorman, Neamţ, Buzău sau Olt.

Românii strigă de ani de zile ”Vrem o ţară ca afară!”. În nici un caz nu strigă ”Vrem o ţară ca la ţară!”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici