Al-Qaida doreşte "umilirea" lui Bush

Un lider al reţelei al-Qaida a afirmat, într-o înregistrare video postată pe Internet, că vrea "umilirea" preşedintelui american George W. Bush şi a republicanilor la alegerile prezidenţiale din SUA, de la 4 noiembrie, relatează Le Journal du Dimanche, în ediţia electronică.

17 afișări
Imaginea articolului Al-Qaida doreşte "umilirea" lui Bush

Al-Qaida doreşte "umilirea" lui Bush

"O, Doamne, fă astfel încât Bush şi tabăra lui să fie umiliţi! O, Domn al lumii, să fie înjosit şi sfidat!", declară Abu Yahya al Libi, în timpul unei predici rostite cu ocazia sărbătorii musulmane Aid el Fitr, de la începutul lui octombrie, şi redată într-o înregistrare postată pe Internet.

Libi este unul dintre principalii lideri ai reţelei teroriste, despre care se crede că trăieşte în Afganistan sau Pakistan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici