Alegerile din Republica Moldova: Prezenţă la vot de aproape 55% la ora 18.30

Rata de participare la vot la alegerile din R.Moldova era de 54,95 la sută la ora 18.30, când prezenţa la vot la Chişinău a fost de 59,14 la sută, relatază ProTV Chişinău.

62 afișări
Imaginea articolului Alegerile din Republica Moldova: Prezenţă la vot de aproape 55% la ora 18.30

Alegerile din Republica Moldova: Prezenţă la vot de aproape 55% la ora 18.30 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Comisia Electorală Centrală a actualizat cifrele referitoare la prezenţa la vot, potrivit cărora la ora 15.45 se prezentaseră la urne circa 42 la sută dintre alegători, iar până la 18.30, 54,95 la sută.

Cea mai mare prezenţă a fost înregistrată la Basarabeasca, unde au votat 69,54 la sută dintre alegători, la Donduşeni, cu 61,67 la sută, şi Telenşti, cu 58,82 la sută.

Pentru validarea scrutinului legislativ anticipat, este necesar votul a cel puţin o treime dintre alegătorii înscrişi pe listele electorale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici